Veel gestelde vragen

Nee, dit is geen race maar een tour voor autoliefhebbers. Als je denkt dat we gaan racen, ben je aan het verkeerde adres. Uiteraard gaan we er wel een leuke dag van maken!
Tussen de 100 / 200 KM dit verschilt per tour.
Restitutie is in geen enkel geval mogelijk. En gewoon niet annuleren, deelnemen is superleuk. Waarom annuleren? Tip: sluit een annuleringsverzekering af!
Via iDEAL of overschrijving.
4 dagen voor aanvang ontvang je per e-mail de informatie over de tour
Hoeft niet, deze rit is voor iedereen, klasse onafhankelijk.
Als gevolg van de maatregelen die noodzakelijk zijn om de Corona pandemie te bestrijden, moeten wij aan ons aan de richtlijnen houden. Het lunchen / dinieren wordt gedaan op 1,5 meter afstand. Daarnaast mag de groep niet groter zijn dan 100 mensen om de 1,5 meter regel te waarborgen.
We bekijken het weer 4 dagen voor de tour begint. Als er geen codes zijn afgegeven door het KNMI zal de tour altijd doorgaan. Indien de KNMI een waarschuwing voor storm of gevaarlijk weer aangeeft dan wordt de tour geannuleerd en krijg u uw geld terug, of er wordt een mogelijkheid geboden om een andere datum te kiezen.4 Dagen voor de tour begint wordt de tour definitief bevestigd.
Tussen de 15 / 30 auto's. Dit hangt meestal per editie af!
Dat is zeker mogelijk! Als je 3 auto's bij elkaar weet te scharrelen kunnen we het inschrijfbedrag verminderen.
Het verschilt... Denk aan een 350Z, 370Z, Mustangs, GTR, BMW M, Fiat Coupe, Saab, Corvette, Porsche, Alfa Romeo, Saab. Het gemiddelde PK ligt rond de 200PK, maar mocht je minder pk's hebben dan ben je ook welkom.
Het liefst wel, want we rijden gezamelijk. Tijdens de rit hebben we diverse checkpoints waar we op elkaar wachten als we iemand kwijt raken. Maar in principe rijden we achter elkaar en gaan we genieten van de auto's en de mooiste plekken.
We zijn druk bezig om alles te organiseren en te regelen, maar je krijgt 4 dagen voor aanvang bericht van ons! Niet stressen, het gaat goed komen.
Ja, als je een rijbewijs hebt mag je deelnemen. Wil je de kids meenemen? Ook geen probleem, neem echter wel contact op met de organisatie.
Je ontvang van ons een GPX ,KML en Google maps route. Zorg ervoor dat je alles goed installeert op je telefoon.