De Zuid-Limburg Drive-In editie~Zondag 13 December

De Zuid-Limburg Editie is een roadtrip met snelle wagens over de meest spectaculaire wegen en adembenemende omgevingen. Heb je geen snelle auto? Geen probleem! Als jij vind dat jouw wagen uniek is, ben je van harte welkom!

Zuid-Limburg Editie Zondag 13 December Wat ga je beleven?

Mooiste auto's

Je ziet de tofste auto's. Wij hebben geen klassementen dus jij kan gewoon deelnemen als een roadtrip met snelle wagens je ook leuk lijkt!

Toeren met sportauto's

We gaan gezamelijk toeren door mooie gebieden, je hoort het gebrul en klapperende uitlaten van de deelnemende auto's. Dit is een unieke beleving gegarandeerd!

Liefhebbers

Ontmoet diverse mensen die allemaal dezelfde interesse's hebben: PK's en mooie auto's. Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-). We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!

Dit mag je niet missen!

Beeld je eens in om met sportauto's te toeren . Wat is het resultaat? 100% plezier garantie GEGARANDEERD! ! Check onze reviews op Facebook wat anderen er van vinden!

"Aardige mensen, leuke auto's en een zeer mooie route. Voor herhaling vatbaar.👍👍 " ~ 19 Juli 2020

Nu Inschrijven

Hoe ziet het programma er ongeveer uit? Zuid-Limburg Editie

10:00 - 11.00 Verzamelen

Verzamelen

Het verzamelpunt vind plaats in Zuid-Limburg. Hier zullen we verzamelen en zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk naar het startpunt van de route. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.

11.00 Start de tour.

Start Zuid-Limburg route

Gezamelijk rijden we naar het startpunt en beginnen we aan de mooie tocht. Tijdens deze autoroute komen we door idyllische dorpjes, prachtige natuur en zie je alle hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland. Geniet van adembenemende uitzichten onder het genot van de de mooiste autos om je heen!

13.00 - 14.00 Lunch

Lunch

Halverwege zullen we een stop maken op een mooie locatie van ±30 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een broodje en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd). Dit is een Drive-In Lunch in verband met Corona.

14.00 - 16.30 Genieten van de rit

Vervolg route

Wij hervatten onze rit en zullen verder touren. Onderweg zullen wij nog stoppen om eventueel mooie foto's te schieten van onze auto's op unieke locaties. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

16.30 - Terug naar het verzamelpunt te rijden

Einde route

We rijden gezamelijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag. Als je hier geen behoefte aan hebt, staat het je uiteraard vrij om je eigen route naar huis te vervolgen. In verband met corona rijden we alleen naar het eindpunt.

Het programma is slechts een indicatie, in praktijk kan de planning afwijken. De exacte route en programma ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.

Praktisch

Natuurlijk! Er komt van alles wat! Van een Porsche tot Lada Niva, van een Ferrari tot een Opel Kadett. Belangrijk is dat jij vind dat jouw auto Fancy is! We houden van diversiteit.
Bij aanvang krijg je koffie plus wat lekkers. In de middag krijg je een uitgebreide lunch. Daarnaast neemt een fotograaf foto's die dag. En niet te vergeten 100% pleziergarantie is standaard inbegrepen!
Hier hebben wij rekening mee gehouden. We houden situatie nauwlettend in de gaten. Mocht het Coronavirus roet in het eten gooien dat de tour gecanceld moet worden dan ontvang je het inschrijfgeld terug.
Als je kind van autos houd zeker weten! Kom je met kinderen, laat het ons even weten.
Als je vriendin van roadtripjes houd en mooie gebieden zeker weten! Bij onze vorige edities hebben vaak gezinnen meegereden.
Natuurlijk, althans onze deelnemers zeggen van wel! Kijk eens rond op onze Facebookpagina wat anderen zeggen.
Nu InschrijvenAls je nog vragen hebt, appen mag ook! Klik op de onderstaande button.

Over ons Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 en Audi RS5 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route, en delen de onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk en proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen :).

Bestel je ticket!