Vragen? +31652368206

Willemstad Editie (Noord-Brabant)Samen met andere sportauto's rijden wij via Willemstad langs water en forten, stadsmuren en stervormige dijken. Deze route gaat ook door leuke en gezellige dorpjes, en ook door prachtige bossen en weiden.

Een roadtrip met sportwagens via Willemstad

Rijd met 30-40 sportwagens door de mooiste omgevingen.

Op Zaterdag 14 Augustus  rijden wij in de omgeving van Willemstad een route van ongeveer 150km. Onze route gaat o.a. door Strijen, Willemstad, Willebrord, Zundert, Berendrecht en Bergen op Zoom. Een voor een mooie gebieden om doorheen te rijden.

Samen met andere sportauto's rijden wij via Willemstad langs water en forten, stadsmuren en stervormige dijken. Deze route gaat ook door leuke en gezellige dorpjes, en ook door prachtige bossen en weiden. Het gebied kenmerkt zich door de adembenemende natuur met een gevarieerd landschap. Een spektakel en beleving wat je niet snel zult vergeten dus.


Wat is inbegrepen?

 • Ontvangst met koffie en iets lekkers
 • Snacks & drinks to go 
 • Lunch
 • Drinken op tussenstops
 • Toeren met andere (sport)auto’s
 • Foto’s van de fotograaf
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Voor de echte levensgenieter
Schrijf je nu in!

Een compleet verzorgde tour met alles erop en eraan.

Ben jij een levensgenieter die van mooie auto's en lekker eten houd?

Onze doelgroep zijn echte levensgenieters, die houden van sportief rijden maar ook bewust zijn van de veiligheid en verkeersregels. 

Naast het sportief rijden houden onze deelnemers van mooie omgevingen en lekker eten. Wij bij FancyCarTours zijn kritisch en zoeken altijd naar de perfecte lunchlocaties die aansluiten bij onze edities. Rijd jij ook met ons mee?


Wat kan je verwachten?

Hieronder zie je wat je bij onze tours kan verwachten.


Een mooie omgeving

Ontdek de mooiste gebieden per auto en rijd door o.a. pittoreske dorpjes en prachtige natuurgebieden.


Een Beleving om niet te vergeten.

Mensen uit heel het land doen mee met onze tours. Waarom? het is een beleving wat je niet mag vergeten! Zoveel spectaculaire auto's op 1 dag. Het is een ervaring, beleving en levensstijl!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!


Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Strijen. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je iets lekkers.

 • Start Route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze mooie route komen we door idyllische dorpjes, prachtige natuur en zie je alle hoogtepunten van de omgeving.

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een lunch stop maken van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd)..

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Eindpunt

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt, hier kijken we gezamenlijk terug op een mooie dag. 


Een route voor iedereen

Ben je een sportieve rijder of een relaxte cruiser dan is deze editie geschikt voor jou! Wij hebben de route zodanig uitgestippeld zodat je op sommige plekken  sportief kan rijden en op sommige stukjes lekker kan cruisen en genieten van de mooie omgeving wat het Heuvelland te bieden heeft. 

Kwaliteit over kwantiteit! 

Onze deelnemers komen van het hele land om deel te nemen aan de heuvelland editie, en dat moet het waard zijn. En dat is het zeker! Wij zorgen voor  een luxe welkomstpakketje met lekkernijen en drinken. Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide lunch op een unieke locatie. Wij hebben al 1000'en deelnemers blij gemaakt met een leuke dag en dat is iets om trots op te zijn! Bekijk onze reviews op Facebook en oordeel zelf!

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!
    DIRECT INSCHRIJVEN!

Hoe ziet een tour eruit?

Wij hebben een dag laten vastleggen op video. Check het filmpje en bekijk hoe een tour er bij ons uitziet, en wat je allemaal gaat doen.


Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 150KM met een aantal tussenstops voor onze culinaire hapjes.
Wij rijden met sportauto's, dus er wordt sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren ,genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid en passie.
De deelnemers van FancyCarTours zijn levensgenieters die van sportief rijden houden.
Jazeker! Wij controleren de routes met onze eigen auto (Corvette of GT-R). Je komt uiteraard wel drempels tegen tijdens de route, maar dit proberen wij zo veel mogelijk te minimaliseren

Bekijk zelf hoe een dag eruit ziet.

De meeste edities leggen wij op beeld vast. Hier heb je ook een beter idee hoe een dag er bij ons uit ziet.

Wat onze deelnemers zeggen

Onze reviews van Facebook. Bekijk hier alle reviews

Danny eichelsheim

Wij willen even melden dat afgelopen weekend de tour perfect geregeld was tot in de puntjes 👌lekker gegeten .. leuke routes .. 👍op naar de volgende keer . Gr , Danny eichelsheim en Sam Derks

Caroline

Wij raden alles aan ! Het contact ,de attenties ,de route’s .Echt alles maar dan ook alles ,was bij onze tour van afgelopen weekend tot in de puntjes geregeld.

Justin Van Der Wegen

Superleuke dag gehad! Alles was super geregeld: eenvoudig online inschrijven, heldere informatie vooraf, lunchpakket, mooie route, gevarieerd deelnemersveld én mooie foto's en video's van de rit. Zeker aan te bevelen voor de autoliefhebber!

Ivory Sandriman

leuke ontvangst,mooie route met een routebestand zodat je altijd de route kan volgen ook als je elkaar kwijtraakt. lunch goed geregeld bij een tussenstop.organisatie neemt de tijd voor een praatje begin,bij tussenstop en het eind.Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. Dit is iets om trots op te zijn, want wij nomineren ons zelf niet, maar dat doen al onze deelnemers.

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route zelf mee, en delen dan onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk, en we proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen, en oordeel zelf!

DIRECT INSCHRIJVEN!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Dit kan je verwachten

Benieuwd wat je tijdens de tour kan verwachten? Check onze laatste fotoalbums.Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!