Vragen? +31652368206

Weekendje Zuid-Limburg (24- 25April 2021)Stel u eens voor; U rijdt samen met een 20-tal andere sportauto’s  2 dagen door de mooiste stukjes van Zuid-Limburg • Home
 • Edities
 • Weekendje Zuid-Limburg (24- 25April 2021)


Let op: Nog maar 0 plek(ken) beschikbaar!

Er is zóveel te beleven in het mooie, bourgondische Zuid-Limburg!

24 April 2021 en Zondag 25 April 2021

Waan je in het buitenland en tour niet 1 maar 2 dagen met ons mee door het prachtige Heuvelland! Want er is zóveel te beleven in het mooie, bourgondische Zuid-Limburg! Let op: wij kunnen nog maar een aantal kamers in optie houden! OP = OP!


Rijd samen met andere (sport)auto’s langs de hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland

Eén van de mooiste landschappen die we in Nederland kennen

Van nostalgische dorpjes, groene weides en adembenemende panorama's, alles komt aan bod! Geniet tijdens het rijden van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft, inclusief een overnachting in een mooi hotel . Welke hotel dit gaat worden, zal 1 week voor aanvang bekend worden.


Wij van FancyCarTours stippelen met zorg de mooiste routes uit

Denk aan wegen met haardspeldbochten, wegen met prachtige panorama uitzichten maar ook leuke stukken waar je sportief kan rijden.


Een Coronaproof weekendje weg

Omdat het in Coronatijd lastig is om tours in het buitenland te organiseren, hebben wij nu een geheel corona proof  editie gemaakt; een weekendje Zuid-Limburg


Mocht de lockdown nog actief zijn op de datum van de tour dan wordt deze editie drive-in georganiseerd. Dit betekend dat de we niet bij de horeca mogen eten. Als de lockdown over is en de horeca's gaan open, dan zullen wij uiteraard bij diverse restaurants gaan eten. Een flexibele editie wat ongeacht een lockdown of niet door zal gaan.


De organisatie komt uit Zuid-Limburg!

Wij kennen de mooiste plekken in Limburg om te touren, dus dat zit wel goed!

Deze tour is veel meer dan alleen maar rondrijden, je bouwt leuke connecties op en je deelt allemaal dezelfde hobby; auto's. Daarnaast is de Zuid-Limburg editie ook geschikt voor mensen die van roadtrips houden; we rijden tenslotte door de mooiste plekken van Limburg.
  
Een ERVARING om nooit  te vergeten

Stel je eens voor; Je rijdt samen met een 20-tal andere sportauto’s door de mooiste stukjes van Zuid-Limburg.

Het Limburgsche landschap met indrukwekkende heuvels  en adembenemende panorama’s maakt de tour tot een gevarieerd natuurspektakel. Wij hebben met zorg de beste routes voor jullie uitgestippeld. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber! 


Wat is inbegrepen?

 • 1 overnachting  in een mooi hotel inclusief ontbijt
 • ontvangst met koffie en vlaai
 • 2x lunch op een unieke locatie
 • 1x avond maaltijd
 • Goodieback en snacks
 • Overnachten op een unieke locatie
 • Foto's van de fotograaf
 • Begeleiding van ervaren tourgidsen
 • Grote portie gezelligheid 
 • Een ervaring om nooit te vergeten
 • GPX routes + Programmaboek
 • Iedereen en alle auto's zijn welkom!
Schrijf je nu in!

Het programma voor Dag 1

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats op een mooie locatie, dit is tevens het hotel waar we vanavond overnachten. Hier wordt je verwelkomt door iemand van de organisatie met een welkomstdrankje en uiteraard Limburgse lekkernijen! ;-)

 • Start Route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze mooie route komen we door idyllische dorpjes, prachtige natuur en zie je alle hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland. Geniet van adembenemende uitzichten!

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een stop maken op een unieke locatie van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd).

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij de rit door het prachtige Heuvelland. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten! Wij hebben een leuk restaurant op een unieke locatie op de route uitgezocht voor het diner. 

 • Overnachting bij een mooi hotel

  Wij arriveren bij het hotel, de rit voor vandaag zit er op. Je kunt lekker genieten van je vrije avond.  


Het programma voor Dag 2

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


 • Uitchecken

  Je wordt om 11:00 verwacht op de parkeerplaats van het hotel.

 • Start Route

  Dacht je dat je gisteren de mooiste stukken al had gezien? Dan heb je het mis, er zijn zóveel mooie plekken in Zuid-Limburg dat wij wederom een mooie route voor jullie hebben uitgestippeld. De fotograaf zal ook vandaag aanwezig zijn voor het maken van mooie foto’s. Let’s go!

 • Lunch

  Tijd voor een pauze! Op de lunchlocatie maken wij een stop van 60/75 min. om te genieten van een heerlijke lunch en de benen te strekken. (Lunch is inclusief en wordt door ons verzorgd)

 • Genieten van de rit

  Na de lunchstop vervolgen wij het laatste stuk van de route en rijden we gezamenlijk naar het eindpunt.

 • Einde van een spectaculair weekend

  Aan alles komt een eind, ook dit weekend. We zullen nog met de andere deelnemers napraten over het weekend en vervolgens wij ons weg naar huis.


Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 250km per dag. De tours zijn allemaal dagvullend, dus we gaan sowieso genoeg rijden ;-)
Wij organiseren dagtours en weekendtours. Nu in Coronatijd is het wat lastiger om een trip naar het buitenland te organiseren. Daarom bieden wij in Corona tijd tours in Zuid-Limburg aan.
Dat hoeft niet! Deze editie zal altijd doorgaan. Mocht het geannuleerd worden vanuit de organisatie, dan krijg je altijd je geld terug.
Ja de prijs is per kamer. Dus een gezelschap van 2 personen slaapt in 1 kamer. Indien je een aparte kamer wil hebben kan je contact opnemen met de organisatie via WhatsApp
Mooie auto's, de mooiste routes's, de leukste mensen! Dit is een beleving wat je niet mag missen!

Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Een lang weekend vol plezier!

Een weekend plezier met andere autoliefhebbers en roadtrippers. Wat wil je nog meer?

Hoe ziet een dag eruit?

Wij hebben een dag laten vastleggen op video. Check het filmpje en bekijk hoe een tour er bij ons uitziet, en wat je allemaal gaat doen.
Dit is een beleving

Beleef spektakel en plezier en rijdt samen met de andere deelnemers adembenemende routes die wij met zorg voor jullie hebben uitgestippeld.


Wij zorgen goed voor je!

Je hebt voor deze dag betaald, en dan mag je ook wat verwachten. Wij zorgen voor voldoende versnaperingen (goodiebag, lunch, en Limburgse vlaai) en een leuke dag uiteraard!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!


Bekijk en oordeel zelf

Iedere editie is altijd succesvol verlopen, wij bezorgen veel mensen een leuke dag. Bekijk onze filmpjes wat je ongeveer kan verwachten. Klik op 1 van de foto's om een intro film te bekijken.


Mogen wij jou verwelkomen?

Een relaxte tour waar liefhebbers van elkaars auto genieten.

Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. Dit is iets om trots op te zijn, want wij nomineren ons zelf niet, maar dat doen al onze deelnemers.

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route zelf mee, en delen dan onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk, en we proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen, en oordeel zelf!

DIRECT INSCHRIJVEN!
BEKIJK DE DEELNEMERS

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Dit kan je verwachten

Benieuwd wat je tijdens de tour kan verwachten? Check onze laatste fotoalbums.Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!