Vragen? +31652368206

Noord Holland Editie 17 Juli - (Nederland)

De Noord-Holland Editie 17 Juli
Vanaf 69,95


Let op: Nog maar 3 plek(ken) beschikbaar!

Tour mee met andere sportwagens en ontdek het authentieke Hollandse landschap op 17 Juli 2022


Rijd met 20-30 sportwagens door de mooiste omgevingen van Noord-Holland en ontdek plaatsen waar je nog nooit eerder bent geweest.
Rijd samen met andere sport auto’s door Noord-Holland


Op Zondag 17 Juli rijden wij in de omgeving van Noord-Holland een mooie gevarieerde route. De route start in onze hoofdstad en gaat o.a. door de plaatsen Volendam, Edam, Hoorn en andere mooie gebieden.
Touren door verschillende dorpjes en steden


Samen met andere sportauto's rijden wij via Amsterdam Noord langs molens, havenstadjes en pittoreske dorpjes. Het gebied kenmerkt zich door de het authentieke Hollandse landschap. Een spektakel en beleving die je niet snel vergeet.Lunch op een unieke locatie


Na een mooie tocht door het Noord Holland genieten wij nog van een lekkere lunch (inbegrepen bij de prijs) op een unieke locatie.
Gemoedelijke sfeer en levensgenieters

Wij staan bekend om onze gemoedelijke sfeer, en de type mensen wat wij aantrekken; dit zijn voornamelijk levensgenieters. Niets voor niets hebben wij zoveel positieve recensies op onze Facebook pagina. Lijkt het je leuk om te deelnemen? Schrijf je dan nu direct in. 

Wat is inbegrepen?

 • Ontvangst met koffie en iets lekker
 • Uitgebreide Lunch
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Foto’s van de fotograaf
 • Toeren met andere sportauto’s wat een echt beleving is!
 • Een dag om nooit te vergeten
Schrijf je nu in!

Een mooie omgeving

Rijd langs de mooiste omgevingen van Noord Holland.


Een Beleving om niet te vergeten.

Mensen uit heel het land doen mee met onze tours. Waarom? het is een beleving wat je niet mag vergeten! Zoveel spectaculaire auto's op 1 dag. Het is een ervaring, beleving en levenstijl!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!Alles op een rijtje

Nog alles overzichtelijk uitgelegd.


 • Datum: Zondag 17 Juli 2022
 • Lunch: Inbegrepen
 • Prijs voor 2 personen: €89,95 
 • Prijs voor 1 persoon: €69,95
Schrijf je nu in!

Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Purmerend. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je iets lekkers.

 • Start Route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze mooie route komen we door Hollandse dorpjes, prachtige natuur en een authentiek Hollands landschap en zie je alle hoogtepunten van de omgeving.

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een lunch stop maken van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd)..

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Eindpunt

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt, hier kijken we gezamenlijk terug op een mooie dag. 


Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via WhatApp door op de onderstaande knop te drukken. Wij zijn dagelijks bereikbaar!


De Noord Holland Editie in beeld gebracht

Wat kun je verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie.

Schrijf je nu in!
Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Een dag vol plezier!

Een dag plezier met andere autoliefhebbers en roadtrippers. Wat wil je nog meer?Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!