Vragen? +31652368206

Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug (Gelderland-Utrecht)

Vanaf 89,95
 • Home
 • Edities
 • Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug (Gelderland-Utrecht)

Gelderse Vallei & utrechtsche heuvelrug

Deze tour voert ons door diverse landschappen over de Gelderse Vallei en de Utrechtste Heuvelrug. Onderweg rijden we door bossen, langs boerderijen en vele mooie dorpjes/steden zoals; Barneveld,  Leusden, Rhenen, Veenendaal en Zeist. Geniet van deze mooie korte roadtrip waarmee je deels de provincies Utrecht en Gelderland ontdekt! Heb je geen snelle auto? Geen probleem! Als jij vind dat jouw wagen uniek is, ben je van harte welkom!

Wat is inbegrepen?

 • Snacks & drinks to go 
 • Lunch
 • Begeleiding van ervaren tourgidsen
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Toeren met andere (sport)auto’s
 • Foto’s van de fotograaf
 • En meer...
Schrijf je nu in!

Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Gelderland ergens in de nabije omgeving van Barneveld. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie.  

 • Start route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze mooie route komen we door 2 provincies en verschillende dorpjes en steden. Geniet van de mooie plekjes die Gelderland en Utrecht te bieden heeft!

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een stop maken van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (De lunch is inclusief en wordt door ons verzorgd). 

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij de rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Einde Tour

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag. Als je hier geen behoefte aan hebt, staat het je uiteraard vrij om je eigen route naar huis te vervolgen. 


Een route voor iedereen

Ben je een sportieve rijder of een relaxte cruiser dan is deze editie geschikt voor jou! Wij hebben de route zodanig uitgestippeld zodat je op sommige plekken sportief kan rijden en op sommige stukjes lekker kan cruisen en genieten van de mooie omgeving wat deze route te bieden heeft. 

Kwaliteit over kwantiteit! 

Onze deelnemers komen vanuit het hele land om deel te nemen aan onze editie, en dat moet het waard zijn. En dat is het zeker! Wij zorgen voor een luxe welkomstpakketje met lekkernijen en drinken voor onderweg. Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide lunch op een unieke locatie. Wij hebben al 1000'en deelnemers blij gemaakt met een leuke dag en dat is iets om trots op te zijn! Bekijk onze reviews op Facebook en oordeel zelf!

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Hoe ziet een tour eruit?

Wij hebben een dag laten vastleggen op video. Check het filmpje en bekijk hoe een tour er bij ons uitziet, en wat je allemaal gaat doen.


Touren in de winter is leuk!

Bekijk hieronder een aantal foto's van de winter-edities van 29 November 2020 en 13 December 2020. In de winter zorgen wij voor een optimale beleving tijdens het touren! Een mooie omgeving

Ontdek de mooiste plekjes in eigen land. 


Een Beleving om niet te vergeten.

Mensen uit heel het land doen mee met onze tours. Waarom? het is een beleving die je niet mag missen! Zoveel spectaculaire auto's op 1 dag. Het is een ervaring, beleving en levenstijl!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!


Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. Dit is iets om trots op te zijn, want wij nomineren ons zelf niet, maar dat doen al onze deelnemers.

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route zelf mee, en delen dan onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk, en we proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen, en oordeel zelf!

DIRECT INSCHRIJVEN!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.

Deze deelnemers gingen jou o.a. voor.

Wij hebben al 1000'en mensen blij gemaakt met een leuke tour. Mogen wij jou ook een leuke dag bezorgen?


@fct_user_109
BMW M6 E63
@arthur
Megane GT 2017
@fct_user_1932
Porsche Panamera Turbo

Overige edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!

NIEUW

5 Daagse Tirol Editie (Oostenrijk)

Bekijken
NIEUW

De Veluwe (Gelderland)

Bekijken
NIEUW

Duin & Bollenstreek (Zuid-Holland)

Bekijken
NIEUW

Weekendje Zuid-Limburg (24- 25April 2021)

Bekijken
NIEUW

Heuvelland Drive-In (Zuid-Limburg)

Bekijken
NIEUW

Betoverend Limburg (Midden & Noord-Limburg)

Bekijken