Vragen? +31652368206

Drenthe Editie - (Nederland)

Hoge Noorden Editie (Drenthe)
Vanaf 69,95


Let op: Nog maar 3 plek(ken) beschikbaar!

Ontdek het hoge Noorden met FancyCarTours

Rijd samen met andere unieke (sport)wagens door de mooiste plekjes van Drenthe.

Op Zondag 25 juli 2021 rijden wij in een route in Drenthe van ongeveer 200km. Het verzamelpunt vindt plaats in Drenthe.  Dit is een speciale editie van FancyCarTours, normaal gesproken touren wij midden en in zuid Nederland.

Een zeer afwisselende route die de mooiste plekjes van Drenthe laat zien. We rijden langs uitgestrekte bossen, schilderachtige dorpjes, hoeves, heidevelden en natuurlijk langs hunebedden waar Drenthe om bekend is! Een spektakel en beleving wat je niet snel zult vergeten dus. Een compleet verzorgde tour met alles erop en eraan.

Ben jij een levensgenieter die van mooie auto's en lekker eten houd?

Onze doelgroep zijn echte levensgenieters, die houden van sportief rijden maar ook bewust zijn van de veiligheid en verkeersregels. 
Naast het sportief rijden houden onze deelnemers van mooie omgevingen en lekker eten. Wij bij FancyCarTours  zijn kritisch en zoeken  altijd naar de juiste lunchlocaties. Rijd jij ook met ons mee?Wat is inbegrepen?

 • Ontvangst met koffie 
 • Snacks & drinks to go 
 • Luxe lunch
 • Foto’s van de fotograaf
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Toeren met andere (sport)auto’s
Schrijf je nu in!


Een dag bij FancyCarTours ziet er zo uit

Ben jij benieuwd wat je te wachten staat tijdens een dag toeren met FancyCarTours? Bij FancyCarTours ziet een dag er als volgt uit:

Warme ontvangst van FancyCarTours

Leuk! Je hebt je ingeschreven, en vandaag is de dag aangebroken om samen met de andere deelnemers te toeren door mooie gebieden. Via de stille WhatsApp Groep houden wij jou gedurende de dag op de hoogte. Via de e-mail heb je een mail ontvangen met het programma, de routes en het startpunt. Bij het startpunt wordt je welkom geheten door de organisatie, en ontvang je de verdere instructies. Je krijgt gelijk een enthousiast gevoel en je voelt je gelijk thuis tussen de mooie auto's en gemoedelijke sfeer. 


De route rijden met een groep sportwagens!

Je hebt de route ingeladen via BikeGPX of een andere app. De organisatie geeft het startsignaal en we vertrekken met 30/40 sportauto's. Wat een beleving! Je zult je afvragen of alle auto's bij elkaar blijven, maar dit is niet het geval. In praktijk krijg je groepjes van 5 / 10 auto's, vandaar dat iedereen afzonderlijk de route heeft ontvangen. Wij zorgen met extra stop's en lunchplekken dat we altijd weer bij elkaar komen. Onderweg trek je veel bekijks; want je ziet niet elke dag een stoet met sportwagens.


Bijkomen op een unieke lunch locatie

Wow, dat was supervet. Rijden met diverse  sportwagens; dit is echt leuk! Tijdens de lunch ontmoet je andere enthousiaste deelnemers, allemaal met dezelfde passie. Je hebt veel nieuwe mensen leren kennen, en de deelnemers zullen met trotst vertellen wat ze aan hun bolide hebben gedaan.


Hoe ziet de planning eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Drenthe. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je een welkomstdrankje en een goodiebag voor onderweg.

 • Start route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Wij rijden door de mooiste plekjes van Drenthe. Langs uitgestrekte bossen, schilderachtige dorpjes, hoeves, heidevelden en natuurlijk langs hunebedden waar Drenthe om bekend is! Onderweg zullen wij ook nog een stop maken om de benen te strekken en het maken van mooie foto's. .

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een lunch stop maken van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd).

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten! 

 • Eindpunt 

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt  Hier kijken we gezamenlijk terug op een mooie dag en kunnen we nog gezellig na borrelen. 


Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 300 KM. Wij zorgen altijd voor meerdere stops / rustpunten tijdens onze route om de benen te strekken.
Wij rijden met sportauto's, dus er wordt sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren ,genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid en passie.
Wij zien dat de gemiddelde leeftijd rond de 35/40 jaar is. De meeste deelnemers houden van sportwagens / sportieve-oldtimers en zijn veelal levensgenieters en roadtrippers.
Jazeker! Wij controleren de routes met onze eigen auto (Corvette of GT-R). Je komt uiteraard wel drempels tegen tijdens de route, maar dit proberen wij zo veel mogelijk te minimaliseren

Bekijk zelf hoe een dag eruit ziet.

De meeste edities leggen wij op beeld vast. Hier heb je ook een beter idee hoe een dag er bij ons uit ziet.

Wat onze deelnemers zeggen

Onze reviews van Facebook. Bekijk hier alle reviews

Danny eichelsheim

Wij willen even melden dat afgelopen weekend de tour perfect geregeld was tot in de puntjes 👌lekker gegeten .. leuke routes .. 👍op naar de volgende keer . Gr , Danny eichelsheim en Sam Derks

Caroline

Wij raden alles aan ! Het contact ,de attenties ,de route’s .Echt alles maar dan ook alles ,was bij onze tour van afgelopen weekend tot in de puntjes geregeld.

Justin Van Der Wegen

Superleuke dag gehad! Alles was super geregeld: eenvoudig online inschrijven, heldere informatie vooraf, lunchpakket, mooie route, gevarieerd deelnemersveld én mooie foto's en video's van de rit. Zeker aan te bevelen voor de autoliefhebber!

Ivory Sandriman

leuke ontvangst,mooie route met een routebestand zodat je altijd de route kan volgen ook als je elkaar kwijtraakt. lunch goed geregeld bij een tussenstop.organisatie neemt de tijd voor een praatje begin,bij tussenstop en het eind.Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. Dit is iets om trots op te zijn, want wij nomineren ons zelf niet, maar dat doen al onze deelnemers.

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route zelf mee, en delen dan onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk, en we proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen, en oordeel zelf!

DIRECT INSCHRIJVEN!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Dit kan je verwachten

Benieuwd wat je tijdens de tour kan verwachten? Check onze laatste fotoalbums.Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!