Vragen? +31652368206

De Veluwe (Gelderland)

Vanaf 99,95


Let op: Nog maar 4 plek(ken) beschikbaar!

Beleef de Flora & Fauna van dichtbij, in de Veluwe!

Rijd met ons mee door een van de mooiste natuurspektakels en bosrijke omgeving van Nederland; Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een zeer gevarieerde route van heidevelden, bossen, zandvlakten en charmante dorpjes. Geniet van de rit van de prachtige omgeving en spectaculaire uitzichten. Rijd samen met andere (sport)auto’s langs de hoogtepunten van de Veluwe

Geniet tijdens het rijden van al het moois dat deze prachtige omgeving met een van de mooiste bosrijke gebieden die we in Nederland kennen te bieden heeft. Wij van FancyCarTours stippelen met zorg de mooiste routes uit

Denk aan bosrijke omgevingen, zandvlakten en knusse dorpjes maar ook leuke stukken waar je sportief kan rijden.


Een Coronaproof dagje weg

Mocht de lockdown nog actief zijn op de datum van de tour dan wordt de ontvangst en lunch tijdens deze editie op drive-in basis georganiseerd. Meer dan alleen toeren!

Deze tour is veel meer dan alleen maar rondrijden, je bouwt leuke connecties op en je deelt allemaal dezelfde hobby; auto's. Daarnaast is de Veluwe editie ook geschikt voor mensen die van roadtrips houden; we rijden tenslotte door de mooiste plekken.

  
Een ERVARING om nooit  te vergeten

Stel je eens voor; Je rijdt samen met een 40-tal andere sportauto’s door de veluwe.

Wij hebben met zorg de beste routes voor jullie uitgestippeld. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber! 


Wat is inbegrepen?

 • Snacks & drinks to go
 • Uitgebreide Lunch
 • Begeleiding van ervaren tourgidsen
 • GPX routes + Programmaboek
 • Foto's van de fotograaf
 • Grote portie gezelligheid 
 • Een ervaring om nooit te vergeten
 • Video van de videograaf
Schrijf je nu in!


Hoe ziet de dag eruit

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats rondom de Veluwe. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie.  


 • Start Route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze rit rijden we door een van de mooiste natuurspektakels en bosrijke omgeving van Nederland; Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een zeer gevarieerde route van heidevelden, bossen, zandvlakten en charmante dorpjes. Geniet van de rit van de prachtige omgeving en spectaculaire uitzichten. 

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een pauze stop maken van ±60/75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (lunch is inclusief wordt door ons verzorgd).

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij de rit door de veluwe. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Einde tour

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag. Als je hier geen behoefte aan hebt, staat het je uiteraard vrij om je eigen route naar huis te vervolgen. Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Een dag vol plezier!

Een dag plezier met andere autoliefhebbers en roadtrippers. Wat wil je nog meer?

Schrijf je nu in!
Een dag bij FancyCarTours ziet er zo uit

Ben jij benieuwd wat je te wachten staat tijdens een dag toeren met FancyCarTours? Bij FancyCarTours ziet een dag er als volgt uit:

Warme ontvangst van FancyCarTours

Leuk! Je hebt je ingeschreven, en vandaag is de dag aangebroken om samen met de andere deelnemers te toeren door mooie gebieden. Via de stille WhatsApp Groep houden wij jou gedurende de dag op de hoogte. Via de e-mail heb je een mail ontvangen met het programma, de routes en het startpunt. Bij het startpunt wordt je welkom geheten door de organisatie, en ontvang je de verdere instructies. Je krijgt gelijk een enthousiast gevoel en je voelt je gelijk thuis tussen de mooie auto's en gemoedelijke sfeer. 


De route rijden met een groep sportwagens!

Je hebt de route ingeladen via BikeGPX of een andere app. De organisatie geeft het startsignaal en we vertrekken met 30/40 sportauto's. Wat een beleving! Je zult je afvragen of alle auto's bij elkaar blijven, maar dit is niet het geval. In praktijk krijg je groepjes van 5 / 10 auto's, vandaar dat iedereen afzonderlijk de route heeft ontvangen. Wij zorgen met extra stop's en lunchplekken dat we altijd weer bij elkaar komen. Onderweg trek je veel bekijks; want je ziet niet elke dag een stoet met sportwagens.


Bijkomen op een unieke lunch locatie

Wow, dat was supervet. Rijden met diverse  sportwagens; dit is echt leuk! Tijdens de lunch ontmoet je andere enthousiaste deelnemers, allemaal met dezelfde passie. Je hebt veel nieuwe mensen leren kennen, en de deelnemers zullen met trotst vertellen wat ze aan hun bolide hebben gedaan.


Rijden 2de route naar de finish locatie

Je laad nu het 2de deel van de route in. nadat iedereen heeft genoten van de lunch zal de organisatie weer een start signaal geven, en dan gaan jullie weer rijden. Je krijgt veel bekijks, en hier en daar staan de carspotters al klaar om foto's te maken van de auto's. Na een ander halfuur nader je het eindpunt. Hier ga je nog napraten over de geweldige dag wat je vandaag hebt beleefd . De organisatie zal nog een dankwoord uitspreken en de foto's/video's worden binnen een week gedeeld.


Bekijk zelf hoe een dag eruit ziet.

Om een beter beeld te krijgen hoe een dag eruit leggen wij per editie vast hoe een dag eruit ziet.
Wat onze deelnemers zeggen

Onze reviews van Facebook. Bekijk hier alle reviews

Danny eichelsheim

Wij willen even melden dat afgelopen weekend de tour perfect geregeld was tot in de puntjes 👌lekker gegeten .. leuke routes .. 👍op naar de volgende keer . Gr , Danny eichelsheim en Sam Derks

Caroline

Wij raden alles aan ! Het contact ,de attenties ,de route’s .Echt alles maar dan ook alles ,was bij onze tour van afgelopen weekend tot in de puntjes geregeld.

Justin Van Der Wegen

Superleuke dag gehad! Alles was super geregeld: eenvoudig online inschrijven, heldere informatie vooraf, lunchpakket, mooie route, gevarieerd deelnemersveld én mooie foto's en video's van de rit. Zeker aan te bevelen voor de autoliefhebber!

Ivory Sandriman

leuke ontvangst,mooie route met een routebestand zodat je altijd de route kan volgen ook als je elkaar kwijtraakt. lunch goed geregeld bij een tussenstop.organisatie neemt de tijd voor een praatje begin,bij tussenstop en het eind.


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Dit kan je verwachten

Benieuwd wat je tijdens de tour kan verwachten? Check onze laatste fotoalbums.Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!