Vragen? +31652368206

Culinaire Editie (Zuid-Limburg) - (Nederland)

Touren & Culinair genieten op 4 unieke locaties in Zuid-Limburg.
vanaf 99,95


Rondtoeren, gezelligheid en lekker eten bij 4 mooie en unieke locaties in Zuid-Limburg!

Dit is een beleving wat je echt niet mag missen!

De ‘Culinair genieten tour’ is een autotour waar we door de mooiste plekjes van Zuid-Limburg rijden. Tijdens deze mooie route zie je alle hoogtepunten en adembenemende uitzichten van het Zuid-Limburgse heuvelland. Daarnaast geniet je onderweg bij 4 horecagelegenheden op de route van heerlijke gerechtjes en drankjes bij verschillende unieke locaties op de route. (Inbegrepen in de tour!)


De ideale roadtrip voor de winter!

De  ideale roadtrip als je van lekker eten houd!! Je gaat 4 routes van c.a. 1 uur rijden, om vervolgens weer te genieten bij de volgende rustplek onder het genot van een lekker gerechtje en een drankje.Een compleet verzorgde tour met alles erop en eraan.

Ben jij een levensgenieter die van mooie auto's en lekker eten houd?

Onze doelgroep zijn de echte levensgenieters, die houden van sportief rijden maar ook bewust zijn van de veiligheid en verkeersregels. 
Naast het sportief rijden houden onze deelnemers van mooie omgevingen en lekker eten. Wij bij FancyCarTours zijn kritisch en zoeken altijd naar de perfecte lunchlocaties die aansluiten bij onze edities. Rijd jij ook met ons mee?Onze culinaire editie is op beeld vastgelegd.

Wil je weten wat je ongeveer kunt verwachten? Bekijk hieronder het filmpje.
Wat is inbegrepen?

 • 4 stops met snacks/proeverijen + drankje naar keuze 
 • Foto’s van de fotograaf
 • Vroegboekkorting, profiteer nu!
 • Toeren met andere sportauto’s wat een echt beleving is!
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Gemoedelijke sfeer, wij trekken de juiste mensen aan; levensgenieters
 • Zorg ervoor dat je met een lege maag komt ;-)
Schrijf je nu in!

Een dag bij FancyCarTours ziet er zo uit

Ben jij benieuwd wat je te wachten staat tijdens een dag toeren met FancyCarTours? Bij FancyCarTours ziet een dag er als volgt uit:

Warme ontvangst van FancyCarTours

Leuk! Je hebt je ingeschreven, en vandaag is de dag aangebroken om samen met de andere deelnemers te toeren door mooiste gebieden. Daarnaast gaan we vandaag bij maar liefst 4 verschillende restaurants culinair genieten!  Via de stille WhatsApp-groep houden wij jou gedurende de dag op de hoogte. Via de e-mail heb je het programma en de routes ontvangen. Bij het startpunt wordt je welkom geheten door de organisatie, en ontvang je de verdere instructies. Je krijgt gelijk een enthousiast gevoel en je voelt je gelijk thuis tussen de mooie auto's en gemoedelijke sfeer. 


De route rijden met een groep sportwagens!

Je hebt de route ingeladen via BikeGPX (of een andere app). De organisatie geeft het startsignaal en we vertrekken gezamenlijk met zo'n 30/40 sportauto's. Wat een beleving! Je zult je afvragen of alle auto's bij elkaar blijven, maar dit is niet het geval. In praktijk krijg je groepjes van 5 /10 auto's, vandaar dat iedereen afzonderlijk de route heeft ontvangen. Wij zorgen soor middel van extra stop's en lunchplekken dat we altijd weer bij elkaar komen. Onderweg trek je veel bekijks; want je ziet niet elke dag een stoet met zoveel unieke sportwagens.


4 verschillende restaurants

Lekker gegeten? Dan is het tijd om verder te rijden naar de volgende mooie locatie om daar weer te genieten van het volgende culinaire hapje. Drive, Fancy Cars, Culinair food, Nice Location, Repeat! Dat is hoe je dag eruit zal zien!Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Ontvangst - Culinaire stop #1

  Het verzamelpunt vind plaats in Zuid-Limburg. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Bij de start locatie zullen wij deze culinaire editie gelijk aftrappen met het eerste zoete proeverijtje en een kopje koffie/thee. 

 • Start Zuid-Limburg route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze mooie route komen we door idyllische dorpjes, prachtige natuur en zie je alle hoogtepunten van het Zuid-Limburgse heuvelland. Geniet van adembenemende uitzichten!

 • Lunchstop - Culinaire stop #2

  Het is tijd voor de lunchstop! Op wederom een leuke locatie even bijkomen van de rit onder het genot van een heerlijk lunchplankje met diverse hartige gerechtjes en een drankje.

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit door het Heuvelland. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Borreltijd! - Culinaire stop #3

  We arriveren op de 3e en wederom unieke locatie waar er een lekker borrelplankje en een drankje voor ons klaar staat. 

 • LEKKER SNACKEN - CULINAIRE STOP #4

  We komen aan bij locatie nummer 4 waar wij deze leuke dag en onze culinaire tour afsluiten met een lekker snackplankje en een drankje!

 • Riet naar het eindpunt

  Gezamenlijk rijden wij het laatste deel van de route richting de laatste stop en tevens het eindpunt. Laat je verrassen door de overweldigende schoonheid van het Limburgse landschap!Geniet tijdens het rijden van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft!

Schrijf je nu in!

Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 150KM met een aantal tussenstops voor onze culinaire hapjes.
Wij rijden met sportauto's, dus er wordt sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren ,genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid en passie.
Onze deelnemers zijn levensgenieters.
Jazeker! Wij controleren de routes met onze eigen auto (Corvette of GT-R). Je komt uiteraard wel drempels tegen tijdens de route, maar dit proberen wij zo veel mogelijk te minimaliseren

Bekijk zelf hoe een dag eruit ziet.

De meeste edities leggen wij op beeld vast. Hier heb je ook een beter idee hoe een dag er bij ons uit ziet.

Wat onze deelnemers zeggen

Onze reviews van Facebook. Bekijk hier alle reviews

Danny eichelsheim

Wij willen even melden dat afgelopen weekend de tour perfect geregeld was tot in de puntjes 👌lekker gegeten .. leuke routes .. 👍op naar de volgende keer . Gr , Danny eichelsheim en Sam Derks

Caroline

Wij raden alles aan ! Het contact ,de attenties ,de route’s .Echt alles maar dan ook alles ,was bij onze tour van afgelopen weekend tot in de puntjes geregeld.

Justin Van Der Wegen

Superleuke dag gehad! Alles was super geregeld: eenvoudig online inschrijven, heldere informatie vooraf, lunchpakket, mooie route, gevarieerd deelnemersveld én mooie foto's en video's van de rit. Zeker aan te bevelen voor de autoliefhebber!

Ivory Sandriman

leuke ontvangst,mooie route met een routebestand zodat je altijd de route kan volgen ook als je elkaar kwijtraakt. lunch goed geregeld bij een tussenstop.organisatie neemt de tijd voor een praatje begin,bij tussenstop en het eind.Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. Dit is iets om trots op te zijn, want wij nomineren ons zelf niet, maar dat doen al onze deelnemers.

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route zelf mee, en delen dan onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk, en we proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen, en oordeel zelf!

DIRECT INSCHRIJVEN!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!