Vragen? +31652368206

Christmas Drive Zuid-Limburg 🎅 - (Nederland)Let op: Nog maar 1 plek(ken) beschikbaar!

Culinaire Christmas Drive Zuid-Limburg 🎅

I'ts the most wonderful time of the year....

Zondag 28 November 2021

HO HO HO... Kerstfanaten en autoliefhebbers opgelet! Kom alvast in de kerststemming tijdens de FancyCarTours Christmas Drive!  Bij deze editie rijden we langs alle hoogtepunten van het Zuid-Limburgse Heuvelland onder het genot van lekkere (KERST)hapjes en drankjes. Uiteraard rijden we ook door Valkenburg; DE gezelligste kerststad van Nederland!
Enkele deelnemers van de kersteditie

Hier zie je enkele auto's die met ons meerijden tijdens deze editie. Alles en iedereen is welkom!Nu Deelnemen

Enjoy Christmas With FancyCarTours🎄

Deze editie staat in het teken van Kerst, de invulling van deze dag en de hapjes/drankjes zullen wij dan ook zo veel mogelijk aanpassen aan dit thema! 


Wat is inbegrepen?

  • Programmaboekje en GPX route
  •  4 stops met (kerst)hapjes + drankje naar keuze 
  • Foto’s van de fotograaf
  • Begeleiding van ervaren tourgidsen
  • Toeren met andere (sport)auto’s
  • Zorg ervoor dat je met een lege maag komt ;-)
Schrijf je nu in!Een compleet verzorgde tour met alles erop en eraan.

Ben jij een levensgenieter die van mooie auto's en lekker eten houd?

Onze doelgroep zijn echte levensgenieters, die houden van sportief rijden maar ook bewust zijn van de veiligheid en verkeersregels. 
Naast het sportief rijden houden onze deelnemers van mooie omgevingen en lekker eten. Wij bij FancyCarTours zijn kritisch en zoeken altijd naar de perfecte lunchlocaties die aansluiten bij onze edities. Rijd jij ook met ons mee?

   

<

Schrijf je nu in!

Wij hebben al duizenden levensgenieters een leuke dag bezorgd!

Onze tours organiseren wij met passie en plezier. Klik hier om al onze reviews op Facebook te bekijken Hier zijn wij trots op!

Speciale kerst editie!

Heb je een unieke auto, en wil je tussen andere mooie bolides cruisen in de kerstsfeer? Dan is deze rit ideaal voor jou! Iedereen mag zich inschrijven, je bent welkom ongeacht de klasse van de auto, dus als je auto sneller is dan de gemiddelde auto kan jij je al inschrijven.

Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Hoe ziet een tour bij ons eruit? Bekijk het filmpje!

Bekijk hieronder het filmpje.Dit is een beleving

Beleef spektakel en plezier en rijdt samen met de andere deelnemers adembenemende routes die wij met zorg voor jullie hebben uitgestippeld. Daarnaast zullen we bij 4 verschillende restaurants genieten van een lekkere hapjes en drankjes.


Wij zorgen goed voor je!

Je hebt voor deze dag betaald, en dan mag je ook wat verwachten. Onze organisatie zoekt de juiste omgevingen wat perfect aansluit bij onze doelgroep ; levensgenieters!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!
Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 150KM
Wij rijden met sportauto's, dus er wordt sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren ,genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid en passie.
De deelnemers van FancyCarTours zijn levensgenieters en autoliefhebbers.
Jazeker! Wij controleren de routes met onze eigen auto (Corvette of GT-R). Je komt uiteraard wel drempels tegen tijdens de route, maar dit proberen wij zo veel mogelijk te minimaliseren

Bekijk zelf hoe een dag eruit ziet.

De meeste edities leggen wij op beeld vast. Hier heb je ook een beter idee hoe een dag er bij ons uit ziet.

Wat onze deelnemers zeggen

Onze reviews van Facebook. Bekijk hier alle reviews

Danny eichelsheim

Wij willen even melden dat afgelopen weekend de tour perfect geregeld was tot in de puntjes 👌lekker gegeten .. leuke routes .. 👍op naar de volgende keer . Gr , Danny eichelsheim en Sam Derks

Caroline

Wij raden alles aan ! Het contact ,de attenties ,de route’s .Echt alles maar dan ook alles ,was bij onze tour van afgelopen weekend tot in de puntjes geregeld.

Justin Van Der Wegen

Superleuke dag gehad! Alles was super geregeld: eenvoudig online inschrijven, heldere informatie vooraf, lunchpakket, mooie route, gevarieerd deelnemersveld én mooie foto's en video's van de rit. Zeker aan te bevelen voor de autoliefhebber!

Ivory Sandriman

leuke ontvangst,mooie route met een routebestand zodat je altijd de route kan volgen ook als je elkaar kwijtraakt. lunch goed geregeld bij een tussenstop.organisatie neemt de tijd voor een praatje begin,bij tussenstop en het eind.Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door europa. Wij hebben al veel mensen een leuke dag bezorgd. Bekijk onze recensies .

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Daarnaast trekken wij de juiste publiek aan voor onze tours; levensgenieters. Hopelijk zien wij jou ook snel bij onze roadtrips!

DIRECT INSCHRIJVEN!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Dit kan je verwachten

Benieuwd wat je tijdens de tour kan verwachten? Check onze laatste fotoalbums.Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!