Vragen? +31652368206

Betoverend Limburg (Midden & Noord-Limburg)Laat je betoveren door de mooiste gebieden van Midden- en Noord-Limburg! • Home
 • Edities
 • Betoverend Limburg (Midden & Noord-Limburg)

Betoverend Limburg Editie

Rijd met ons en andere liefhebbers mee door de mooiste gebieden en ontdek de pareltjes van Midden- & Noord-Limburg! Denk aan prachtige landschappen, boerderijen, molens, kastelen en idyllische Limburgse dorpjes, alles komt aan bod! Laat je betoveren door de schoonheid van het gezellige zuiden! Heb je geen snelle auto? Geen probleem! Als jij vind dat jouw wagen uniek is, ben je van harte welkom! Schrijf je nu in en profiteer van de vroegboekkorting. Mochten de huidige Corona maatregelen en de lockdown worden verlengd zullen wij deze tour zodanig aanpassen dat de tour geheel Corona-proof kan plaatsvinden. Denk hierbij aan Drive-in ontvangst en lunch.

Wat is inbegrepen?

 • Programmaboekje en GPX route
 • Snacks & drinks to go 
 • Uitgebreide Lunch 
 • Begeleiding van ervaren tourgidsen
 • Toeren met andere (sport)auto’s
 • Foto’s van de fotograaf
 • Geheel Coronaproof/Avondklok proof!
 • Limburgse vlaai 
Schrijf je nu in!

Snelle auto's

Heb je een snelle auto, en wil je tussen andere mooie bolides cruisen? Dan is deze rit ideaal voor jou! Iedereen mag zich inschrijven, je bent welkom ongeacht de klasse van de auto, dus als je auto sneller is dan de gemiddelde auto kan jij je al inschrijven.

Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!

Hoe ziet een tour eruit? Bekijk het filmpje!

Wij hebben deze editie op film vastgelegd zodat je precies weet wat je kan verwachten.


Dit is een beleving

Beleef spektakel en plezier en rijdt samen met de andere deelnemers adembenemende routes die wij met zorg voor jullie hebben uitgestippeld.


Wij zorgen goed voor je!

Je hebt voor deze dag betaald, en dan mag je ook wat verwachten. Wij zorgen voor voldoende versnaperingen (goodiebag, lunch, en Limburgse vlaai) en een leuke dag uiteraard!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!
Hoe ziet de dag eruit

Zie hieronder een klein voorproefje van het programma. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Noord-Limburg. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je nog een programmaboekje en een welkomstpakketje met snacks en drinken voor onderweg! 

 • Start Betoverend Limburg route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de rit. Wij hebben voor jullie weer een uitgebreide raodtrip uitgestippeld door Midden- en Noord-Limburg. Geniet onderweg van de prachtige natuurgebieden, boerderijen, molens en idyllische dorpjes. 

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een stop maken van ±60 minuten om de benen te strekken en voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje (De lunch is inclusief en wordt door ons verzorgd). 

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

 • Einde rit

  We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag!


Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. Als je wilt weten wat je kunt verwachten dan kan je het beste het filmpje bekijken. Hier hebben wij vastgelegd hoe de Peel En Maas Editie eruit ziet. Doe wel het geluid aan voor de beste beleving ;)

DIRECT INSCHRIJVEN!Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.

Deze deelnemers gingen jou o.a. voor.

Wij hebben al 1000'en mensen blij gemaakt met een leuke tour. Mogen wij jou ook een leuke dag bezorgen?


@robertvolvo
Volvo S80 V8
@jaymz
gallardo Superleggera
@svangerwen
Audi S3 (Snow White) met RS6 velgen

Overige edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!

NIEUW

5 Daagse Tirol Editie (Oostenrijk)

Bekijken
NIEUW

De Veluwe (Gelderland)

Bekijken
NIEUW

Duin & Bollenstreek (Zuid-Holland)

Bekijken
NIEUW

Weekendje Zuid-Limburg (24- 25April 2021)

Bekijken
NIEUW

Heuvelland Drive-In (Zuid-Limburg)

Bekijken
NIEUW

Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug (Gelderland-Utrecht)

Bekijken