Vragen? +31652368206

5 Daagse Franse Alpen Editie -

5-DAAGSE AUTOTOUR DOOR DE FRANSE ALPEN
Prijs per persoon 799,00


Let op: Nog maar 1 plek(ken) beschikbaar!

5-Daagse Autotour door de Franse Alpen 

Donderdag 19 t/m Maandag 23 Mei 2022Dit mag je niet missen!

Geniet van een prachtig landschap vol imposante bergen en mooie auto's! 

Wij stippelen met zorg de beste routes uit en weten precies waar wij moeten zijn voor de mooiste plekjes! Denk aan spannende bergpassen vol met haardspeldbochten en wegen met prachtige panorama uitzichten. Rijd jij met ons mee?


Gedeelde passie

Een meerdaagse autotour draait niet alleen om het autorijden, maar ook om de gezelligheid!

Alle deelnemers hebben namelijk iets gemeen; liefde voor auto's! Dit schept een band. Wij sluiten elke avond dan ook af met een gezellige borrel! 


Verassende routes

De routes die wij gaan rijden zijn zeer gevarieerd en verrassend.

Je kijkt je ogen uit! Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden en bergpassen van Frankrijk. Gedurende de rit rijdt er ook een fotograaf en videograaf mee om mooie beelden te schieten van de auto's en de deelnemers. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber! 


Wat is inbegrepen?

 • 4 overnachtingen in een sfeervol 3-sterren hotel
 • 3x lunch (Gedurende de ritten)
 • 4x ontbijtbuffet 
 • 4x 3 -gangen keuzediner bij het Hotel (drinken niet inbegrepen)
 • 3x dagvullende tours
 • Je betaald €164 p.p  aan, de rest betaal je later.  
 • Foto's van de fotograaf
 • Begeleiding van ervaren tourgidsen
 • Grote portie gezelligheid 
 • Een ervaring om nooit te vergeten
 • GPX routes + Programmaboek
Schrijf je nu in!


Welke deelnemers rijden mee?

Wij hebben al 15 auto's weten te verzamelen. Hieronder een selectie.Wij hebben al duizenden levensgenieters een leuke dag bezorgd!

Onze tours organiseren wij met passie en plezier. Klik hier om al onze reviews op Facebook te bekijken Hier zijn wij trots op!


Een ervaring om nooit te vergeten

Stel je eens voor; Je rijdt samen met een 20-tal andere toffe sportauto’s door de indrukwekkende Franse alpen.Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via WhatApp door op de onderstaande knop te drukken. Wij zijn dagelijks bereikbaar!


Vorig jaar reden wij 5 dagen door Tirol, deze hebben wij volledig in beeld gebracht

Wat kun je verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie van een andere trip.


Het Programma

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


Dag 1

Vertrek vanuit Nederland/Belgie

Je reist op eigen gelegenheid af naar de accommodatie in Frankrijk.

Hier wordt je ontvangen door de tourgidsen van Fancycartours. Voor het diner vindt er een welkomst/informatiebijeenkomst plaats waar wij het programma van de komende dagen met jullie zullen doornemen en waar we kennis kunnen maken met alle deelnemers. 


Dag 2

De Combe Laval - Vercors National Park

Na een stevig ontbijt verzamelen we bij de receptie van het hotel voor de rit. Vandaag rijden wij naar het Nationaal park Vercors en de Combe Laval. Deze route zigzagt door het National Park, en is onder meer bekend vanwege de spectaculaire vergezichten. Het is dan ook niet voor niets dat deze route bekend staat als een van de mooiste en spectaculaire routes ter wereld. Dat wordt gekenmerkt door diepe kloven, grotten, steile kliffen, weelderige valleien, bergweiden, bossen en een rijke flora en fauna. 


Voordat wij teruggaan richting hotel zullen wij nog een tussenstop maken voor de lunch. Bij terugkomst heb je de tijd om tot rust te komen in het hotel of je even terug te trekken op de kamer. Later op de avond ben je van harte uitgenodigd voor het avondeten in het hotel-restaurant. Kom savond’s nog een drankje doen aan de bar en ontmoet mededeelnemers voor een gezellige babbel.


Dag 3

Alpe d’Huez

Na een stevig ontbijt verzamelen we bij de receptie van het hotel voor de rit. Vandaag rijden we via een mooie schilderachtige omgeving richting de bekende Alpe d'Huez; een legendarische autoroute door de bergketen. De route beklimt achtereenvolgens de Col de la Croix-de-Fer vanuit Allemont, de Col du Télégraphe in combinatie met de Col du Galibier en eindigt op de top van de beruchte Alpe d'Huez. Vergeet vooral hier niet om je heen te kijken, naast het prachtige stuwmeer is dit dé plek in de route om een marmot te spotten!


Dag 4

Route des Grandes Alpes

Na het ontbijt verzamelen we wederom bij de receptie van het hotel. Vandaag pakken wij nog een stukje mee van de route des Grandes Alpen. Open de ramen, adem de verse berglucht in en ontdek de pure schoonheid van de Franse Alpen. Je gaat gegarandeerd genieten van het prachtige en indrukwekkende uitzicht! S ’avonds is er weer een gezamenlijk diner in het hotel-restaurant en uiteraard ben je na het diner weer van harte welkom om een drankje te komen doen en samen terug te blikken op wederom een mooie dag.


Dag 5

Vertrek huiswaarts

Aan alles komt een eind.. het is tijd om voldaan huiswaarts te keren. Uiteraard kan je eerst nog gebruik maken van het ontbijtbuffet van het hotel alvorens je op eigen gelegenheid terug naar Nederland rijdt. 


Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 250km per dag. De tours zijn allemaal dagvullend, dus we gaan sowieso genoeg rijden ;-)
Wij organiseren sinds juli 2020 dagtours en weekendtours in Nederland en binnen Europa. In September 2021 hebben wij de Tirol Editie ook gereden. 
Dat hoeft niet! Je kan eerst een klein bedrag aanbetalen en de rest betaal je later. Mocht Corona alsnog roet in het eten gooien waardoor wij de tour moeten cancelen dan krijg je het volledige bedrag terug!
Ja de prijs is per kamer. Dus een gezelschap van 2 personen slaapt in 1 kamer. Indien je graag een andere samenstelling van kamers wilt kan je contact opnemen met de organisatie via WhatsApp of E-mail.
Mooie auto's, de mooiste routes en de leukste mensen! Dit is een beleving wat je niet mag missen!

Corona garantie = GELD TERUG

Het is een onzekere tijd, daarom geven wij een 100% Corona garantie, dit houd in dat jij je geld terug krijgt als corona roet in het eten gooit.

Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!


Hoe ziet een dag eruit?

Wij hebben een dag laten vastleggen op video. Check het filmpje en bekijk hoe een tour er bij ons uitziet, en wat je allemaal gaat doen.


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!