Vragen? +31652368206

5 Daagse Tirol Editie (Oostenrijk) (Oostenrijk)U rijdt samen met een 20-tal andere sportauto’s door de mooiste stukjes van Oostenrijk.  Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden en bergpassen van Tirol en we pakken zelfs een stukje Italië mee.

Let op: Nog maar 1 plek(ken) beschikbaar!

Meerdaagse Autotour in het mooie Oostenrijk 

Donderdag 9 Juni t/m Maandag 13 Juni 2022Dit mag je niet missen!

Geniet van de prachtige schilderachtige omgeving en de mooie auto's! 

Wij stippelen met zorg de beste routes uit en weten precies waar wij moeten zijn voor de mooiste plekjes! Denk aan spannende bergpassen vol met haardspeldbochten en wegen met prachtige panorama uitzichten. Rijd jij met ons mee?


Welke deelnemers rijden mee?

Wij hebben al 25 auto's weten te verzamelen. Hieronder een selectie.Gedeelde passie

Een meerdaagse autotour draait niet alleen om het autorijden, maar ook om de gezelligheid!

Alle deelnemers hebben namelijk iets gemeen; liefde voor auto's! Dit schept een band. Wij sluiten elke avond dan ook af met een gezellige borrel en een Tiroolse muziekavond in het hotel! 


Verassende routes

De routes die wij gaan rijden zijn zeer gevarieerd en verrassend.

Je kijkt je ogen uit! Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden en bergpassen van Tirol en we pakken zelfs een stukje Italië mee. Gedurende de rit rijdt er ook een fotograaf en videograaf mee om mooie beelden te schieten van de auto's en de deelnemers. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber! 
Wij hebben al duizenden levensgenieters een leuke dag bezorgd!

Onze tours organiseren wij met passie en plezier. Klik hier om al onze reviews op Facebook te bekijken Hier zijn wij trots op!


Een ervaring om nooit te vergeten

Stel je eens voor; Je rijdt samen met een 20-tal andere toffe sportauto’s door het prachtige berglandschap van Tirol.


Wat is inbegrepen?

 • 4 overnachtingen in een sfeervol 3-sterren hotel
 • 3x lunch (Gedurende de ritten)
 • 4x ontbijtbuffet 
 • 4x 3 -gangen keuzediner bij het Hotel (drinken niet inbegrepen)
 • 3x dagvullende tours
 • Je betaald €164 p.p  aan, de rest betaal je later.  
 • Entreeticket Kaunertaler Gletscherstraße
 • Foto's van de fotograaf
 • Begeleiding van ervaren tourgidsen
 • Tiroolse muziekavond
 • Grote portie gezelligheid 
 • Een ervaring om nooit te vergeten
 • GPX routes + Programmaboek
Schrijf je nu in!

Wij hebben de 5 daagse Tirol editie volledig in beeld gebracht

Wat kun je verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie.

Bekijk hier de fotoalbum van September 2021


Het Programma

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


Dag 1

Vertrek vanuit Nederland/Belgie

Je reist op eigen gelegenheid af naar de accommodatie in Oostenrijk.

Hier wordt je ontvangen door de tourgidsen van Fancycartours. Voor het diner vindt er een welkomst/informatiebijeenkomst plaats waar wij het programma van de komende dagen met jullie zullen doornemen en waar we kennis kunnen maken met alle deelnemers. Optioneel: Bij interesse kan je je vrijblijvend aanmelden voor een avondwandeling om de mooie omgeving te verkennen.


Dag 2

De Kaunertaler Gletscherstraße

Na een stevig ontbijt verzamelen we bij de receptie van het hotel voor de rit. Vandaag rijden wij naar en door de Kaunertaler Gletscherstraße. De Kaunertaler Gletscherstraße is één van de mooiste bergwegen in de Alpen en brengt ons via 29 bochten naar een hoogte van maar liefst 2.750 meter waarbij je bent omgeven door een ongekend mooi uitzicht onderweg. Zo rijd je gedurende enige tijd langs de oevers van de Gepatsch-Stausee en kom je diverse watervallen tegen.

Wie geluk heeft kan zelfs steenbokken of gemzen spotten. Onderweg passeren we verschillende klimaatzones, waarna we uiteindelijk de eeuwige sneeuw en ijs bereiken. Vanaf deze plek heb je uitzicht over 3 landen: Oostenrijk, Italië én Zwitserland. Hier maken wij een stop van ±60min om de benen te strekken. Na de stop vervolgen wij onze route en rijden we via dezelfde route terug naar beneden. Onderweg zullen wij op verschillende plekken stoppen om de omgeving te bezichtigen en om foto’s te maken.

Voordat wij teruggaan richting hotel zullen wij nog een tussenstop maken voor de lunch. Bij terugkomst heb je de tijd om tot rust te komen in de wellness-ontspanningsruimte met sauna, stoombad en whirlpool of je even terug te trekken op de kamer. Later op de avond ben je van harte uitgenodigd voor het avondeten in het hotel-restaurant. Kom savond’s nog een drankje doen aan de bar en ontmoet mededeelnemers voor een gezellige babbel of kom naar de traditionele Tiroolse muziekavond.


Dag 3

Lech en Hahntennjoch bergpas

Na een stevig ontbijt verzamelen we bij de receptie van het hotel voor de rit. Vandaag rijden we via een mooie schilderachtige omgeving richting het bekende skioord Lech. We rijden midden door het authentieke dorpscentrum van Lech. Voor de lunch maken we een tussenstop midden in het prachtige berglandschap van Steeg bij een sfeervol hotel met typisch Tiroolse uitstraling. Wij hervatten onze route via de Hahntennjoch een 1894 meter hoge bergpas in de Lechtaler Alpen. Deze Alpenpas met enorme rotsen en keien biedt prachtige vergezichten en bochtrijke hellingen.


Dag 4

Bezoek aan Vipiteno - De middeleeuwse handelsstad (Italië)

Na het ontbijt verzamelen we wederom bij de receptie van het hotel. Vandaag brengen wij een bezoekje aan het buurland Italië. Vandaag rijden we door de prachtige natuur via het plaatsje Kühtai richting Kematen en Vipiteno, waar we de grens van Italië passeren. Onderweg is de kans groot dat we koeien langs, maar ook OP de weg tegenkomen. ;-) Wij maken een stop voor een bezoek aan de historische binnenstad stad Vipiteno (Sterzing) waar ook de lunch zal plaatsvinden. Wij hervatten onze route en gaan via Sölden en over de spectaculaire 2474 meter hoge bergpas de Timmelsjoch terug richting Tirol. Je gaat gegarandeerd genieten van het prachtige en indrukwekkende uitzicht! S ’avonds is er weer een gezamenlijk diner in het hotel-restaurant en uiteraard ben je na het diner weer van harte welkom om een drankje te komen doen en samen terug te blikken op wederom een mooie dag.


Dag 5

Vertrek huiswaarts

Aan alles komt een eind.. het is tijd om voldaan huiswaarts te keren. Uiteraard kan je eerst nog gebruik maken van het ontbijtbuffet van het hotel alvorens je op eigen gelegenheid terug naar Nederland rijdt. 


Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 250km per dag. De tours zijn allemaal dagvullend, dus we gaan sowieso genoeg rijden ;-)
Wij organiseren sinds juli 2020 dagtours en weekendtours in Nederland en binnen Europa. In September 2021 hebben wij de Tirol Editie ook gereden. 
Dat hoeft niet! Je kan eerst een klein bedrag aanbetalen en de rest betaal je later. Mocht Corona alsnog roet in het eten gooien waardoor wij de tour moeten cancelen dan krijg je het volledige bedrag terug!
Ja de prijs is per kamer. Dus een gezelschap van 2 personen slaapt in 1 kamer. Indien je graag een andere samenstelling van kamers wilt kan je contact opnemen met de organisatie via WhatsApp of E-mail.
Mooie auto's, de mooiste routes en de leukste mensen! Dit is een beleving wat je niet mag missen!

Corona garantie = GELD TERUG

Het is een onzekere tijd, daarom geven wij een 100% Corona garantie, dit houd in dat jij je geld terug krijgt als corona roet in het eten gooit.

Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!


Hoe ziet een dag eruit?

Wij hebben een dag laten vastleggen op video. Check het filmpje en bekijk hoe een tour er bij ons uitziet, en wat je allemaal gaat doen.


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!