Vragen? +31652368206

3 Daagse Benelux Editie April 2023 -

3 Daagse Benelux Editie April 2023
Vanaf 699,00


3-Daagse Benelux Editie incl. 2 overnachtingen, ontbijt, lunch & diner!

Samen met andere sportauto's rijden wij door de mooiste gebieden wat Nederland, Belgi√ę en Luxemburg te bieden heeft. Een beleving, wat jij als roadtripper of autoliefhebber absoluut niet mag missen!


Inschrijven kan tot Juli, 20 kamers beschikbaar. Betaal een klein deel aan om deelname te verzekeren.

De Benelux editie is een populaire roadtrip van FancyCarTours. Betaal een klein deel van de reissom aan om deelname te verzekeren. VOL = VOL!

  Vrijdag 14 t/m Zondag 16 April 2023  


Ga mee op roadtrip naar Luxemburg en tour niet 1, niet 2.. maar 3 dagen met ons en andere sportauto's door de mooiste gebieden van de Benelux!
Laat je verassen door de idyllische dorpjes

Laat je verassen door de idyllische dorpjes, prachtige natuurgebieden en mooie sprookjesachtige burchten en kastelen die wij passeren. Daarnaast overnachten we 2 nachten in verschillende hotels op een unieke locaties.
Betaal een klein deel aan, de rest betaal je later!


Overnachting in een betoverend 4-sterren Chateau in Luxemburg 

De eerste overnachting vindt plaats in een prachtig chateau in Luxemburg gelegen in het hart van het Our-natuurpark. Een adembenemende omgeving waar je heerlijk tot rust kunt komen na de rit!

Het kasteel biedt een romantisch en comfortabel verblijf. Deze indrukwekkende residentie is tevens een nationaal monument.  
   

De 2de overnachting is in Zuid-Limburg bij Landgoed Vaeshartelt.


Wat is inbegrepen?

 • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
 • 2x hotelovernachting inclusief¬†ontbijt
 • 3x Lunch
 • 2x Diner
 • Grote portie gezelligheid!
 • Foto‚Äôs van de fotograaf
 • Programmaboekje en GPX routes
 • Een ervaring om nooit te vergeten!
 • Aftermovie van de videograaf
 • Betaal een klein deel aan om deelname te verzekeren
Schrijf je nu in!


Wij hebben al duizenden levensgenieters een leuke dag bezorgd!

Onze tours organiseren wij met passie en plezier. Klik hier om al onze reviews op Facebook te bekijken Hier zijn wij trots op!


Wij hebben de 3 daagse Benelux editie volledig in beeld gebracht

Wat kun je verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie.

Bekijk hier de fotoalbum van Oktober 2021Alles op een rijtje

Nog alles overzichtelijk uitgelegd.

 • Datum:¬†Vrijdag 14 April 2023
 • Overnachtingen:¬†2x luxe hotelovernachting inclusief¬†ontbijt
 • Lunch: 3x Lunch¬†
 • Diner: 2x Diner in hotels
 • Prijs voor 2 personen: ‚ā¨899,00
 • Prijs voor 1 persoon: ‚ā¨699,00
Schrijf je nu in!

Een mooie omgeving

Ontdek het Groothertogdom Luxemburg  per auto en rijd door lieflijke dorpjes, prachtige natuurgebieden en langs mooie sprookjesachtige burchten en kastelen.


Een Beleving om niet te vergeten.

Mensen uit heel het land doen mee met onze tours. Waarom? het is een beleving wat je niet mag vergeten! Zoveel spectaculaire auto's op 1 dag. Het is een ervaring, beleving en levensstijl!


Ontmoet andere liefhebbers

Hoe leuk is dat? Allemaal liefhebbers met een passie voor mooie auto's bij elkaar! Deze rit is trouwens ook kind/vrouwvriendelijk ;-) We rijden tenslotte ook door de mooiste gebieden!


Programma dag 1

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.


 • Verzamelen

  Het verzamelpunt vind plaats in Maastricht. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie. Vanuit de organisatie ontvang je een welkomstdrankje en Limburgse vlaai.

 • Start route

  Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Vanuit Nederland steken wij de grens over naar Belgi√ę om via de Belgische Ardennen en mooie binnendoor wegen naar Luxemburg te rijden.¬†

 • Lunch

  Halverwege de rit zullen we een lunch stop maken op een leuke locatie van ¬Ī75 minuten voor een gezamenlijke lunch. Even bijkomen van de rit onder het genot van een lekkere lunch en een drankje.¬†

 • Genieten van de rit

  Na de lunch hervatten wij onze rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten! 

 • Diner en overnachting

  Gezamenlijk schuiven we aan voor het diner bij een sfeervol restaurant. Na het avondeten arriveren wij bij ons hotel, een romantisch 4 sterren chateau. De rit voor vandaag zit er op. Je kunt lekker genieten van je vrije avond.  Het programma voor Dag 2

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


 • Verzamelen

  Na het ontbijt verzamelen we bij de auto's. 

 • Start Route

  Wij rijden langs bekende wijnplaatsen zoals Grevenmacher en Remich, brengen een bezoekje aan de Luxemburgse Moezel en aan het M√ľllerthal, een natuurgebied met mooie bergtoppen, een kletterende waterval en prachtige bebossing. Het is niet voor niets dat Luxemburg ook wel klein-Zwitserland genoemd wordt: de natuur en omgeving van Luxemburg zijn namelijk echt prachtig! Daarnaast staat Luxemburg bekend om de vele kastelen en burchten, vaak zijn deze gelegen op een hoge bergtop. Uiteraard zullen wij ook een kasteel bezoeken, en dan wel het sprookjesachtige Kasteel Vianden! De fotograaf zal ook vandaag aanwezig zijn voor het maken van mooie foto‚Äôs. Let‚Äôs go!

 • Lunch

  Tijd voor een pauze! Op de lunchlocatie maken wij een stop van 75 min. om te genieten van een heerlijke lunch en de benen te strekken. 

 • Genieten van de rit

  Na de lunch vervolgen wij onze route richting Nederland. Gedurende de route maken wij extra stops bij leuke bezienswaardigheden en voor het maken van mooie foto's. 

 • Diner en overnachting

  Voordat we richting hotel gaan maken wij eerst nog een stop om te dineren. Na het diner is er gelegenheid om gezellig een drankje te doen met de andere deelnemers aan de bar of lekker te genieten van je vrije avond. 


Het programma voor Dag 3

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


 • Uitchecken

  Je wordt om 11:00 (na het ontbijt) verwacht op de parkeerplaats van het hotel.

 • Start Route

  Vandaag hebben wij nog een mooie route op de planning staan door het Limburgse Heuvelland. Geniet van alle hoogtepunten en pareltjes in eigen land. 

 • Lunch

  Halverwege de rit maken we uiteraard nog een stop voor een heerlijke lunch op een unieke locatie.

 • 17:00
 • Einde van een spectaculair weekend

  Aan alles komt een eind, ook dit weekend. Op de eindlocatie hebben wij nog een afsluitende borrel geregeld en kun je nog even napraten met de andere deelnemers over het te gekke weekend! 


Nog wat praktische dingen

Per dag rijden wij tussen de 150km a 250km
Wij rijden met sportauto's, dus er wordt sportief gereden. Dit betekend NIET dat wij gaan racen. Iedere weggebruiker met gezond verstand weet immers wanneer er sportief gereden kan worden. In 30 kilometer zones, of weggetjes waar veel wandelaars zijn, is het onmogelijk om sportief te rijden. Hier rijden wij rustig en letten wij goed op de andere weggebruikers. De meeste deelnemers hebben deze mindset, en dat verwachten wij van jou ook. Lekker sportief touren ,genieten van de mooie omgevingen en een grote portie gezelligheid en passie.
De deelnemers van FancyCarTours zijn levensgenieters die van sportief rijden houden.
Jazeker! Wij controleren de routes met onze eigen auto (Corvette of GT-R). Je komt uiteraard wel drempels tegen tijdens de route, maar dit proberen wij zo veel mogelijk te minimaliseren

Bekijk zelf hoe een dag eruit ziet.

De meeste edities leggen wij op beeld vast. Hier heb je ook een beter idee hoe een dag er bij ons uit ziet.

Wat onze deelnemers zeggen

Onze reviews van Facebook. Bekijk hier alle reviews

Danny eichelsheim

Wij willen even melden dat afgelopen weekend de tour perfect geregeld was tot in de puntjes ūüĎĆlekker gegeten .. leuke routes .. ūüĎćop naar de volgende keer . Gr , Danny eichelsheim en Sam Derks

Caroline

Wij raden alles aan ! Het contact ,de attenties ,de route’s .Echt alles maar dan ook alles ,was bij onze tour van afgelopen weekend tot in de puntjes geregeld.

Justin Van Der Wegen

Superleuke dag gehad! Alles was super geregeld: eenvoudig online inschrijven, heldere informatie vooraf, lunchpakket, mooie route, gevarieerd deelnemersveld én mooie foto's en video's van de rit. Zeker aan te bevelen voor de autoliefhebber!

Ivory Sandriman

leuke ontvangst,mooie route met een routebestand zodat je altijd de route kan volgen ook als je elkaar kwijtraakt. lunch goed geregeld bij een tussenstop.organisatie neemt de tijd voor een praatje begin,bij tussenstop en het eind.
Wonderfull day

Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. Dit is iets om trots op te zijn, want wij nomineren ons zelf niet, maar dat doen al onze deelnemers.

De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route zelf mee, en delen dan onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk, en we proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen, en oordeel zelf!

DIRECT INSCHRIJVEN!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!