Vragen? +31652368206

5 Daagse Dolomieten Editie Juni 2023U rijdt samen met een 20-tal andere sportauto’s door de mooiste stukjes van Oostenrijk.  Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden en bergpassen van Tirol en we pakken zelfs een stukje Italië mee.

Meerdaagse Autotour door de de Italiaanse Dolomieten

Woensdag 7 Juni t/m Zondag 11 Juni 2023. VROEGBOEKKORTING GELDIG TOT 31 JULI 2022, BOEK NU EN WEES VERZEKERD VAN EEN PLEK!Dit mag je niet missen!

Geniet van de prachtige schilderachtige omgeving, verbazingwekkende bergpassen en mooie auto's! 

Wij stippelen met zorg de beste routes uit en weten precies waar wij moeten zijn voor de mooiste plekjes! Denk aan spannende bergpassen vol met haardspeldbochten en wegen met prachtige panorama uitzichten. Rijd jij met ons mee?


Gedeelde passie

Een meerdaagse autotour draait niet alleen om het autorijden, maar ook om de gezelligheid!

Alle deelnemers hebben namelijk iets gemeen; liefde voor auto's! Dit schept een band. Wij sluiten elke avond dan ook af met een gezellige borrel! 


Verassende routes

De routes die wij gaan rijden zijn zeer gevarieerd en verrassend.

Je kijkt je ogen uit! Elke route heeft zijn eigen charme, we rijden door de mooiste gebieden en bergpassen van de Dolomieten. Gedurende de rit rijdt er ook een fotograaf en videograaf mee om mooie beelden te schieten van de auto's en de deelnemers. Een ultieme ervaring voor de echte auto/tour liefhebber! 
Wij hebben al duizenden levensgenieters een leuke dag bezorgd!

Onze tours organiseren wij met passie en plezier. Klik hier om al onze reviews op Facebook te bekijken Hier zijn wij trots op!


Een ervaring om nooit te vergeten

Stel je eens voor; Je rijdt samen met een 25-tal andere toffe sportauto’s dwars door de Dolomieten in Italië.


Wat is inbegrepen?

 • 4 overnachtingen in een sfeervol 3-sterren hotel
 • 3x lunch (Gedurende de ritten)
 • 4x ontbijtbuffet 
 • 4x dinerbuffet bij het Hotel (drinken niet inbegrepen)
 • 3x dagvullende tours
 • Je betaald €164 p.p  aan, de rest betaal je later.  
 • Foto's van de fotograaf
 • Begeleiding van ervaren tourgidsen
 • Grote portie gezelligheid 
 • Een ervaring om nooit te vergeten
 • GPX routes + Programmaboek
Schrijf je nu in!

Benieuwd wat je kunt verwachten? Vorig jaar hebben wij een rit gereden in Tirol 

Bekijk hieronder de aftermovie.

Bekijk hier de fotoalbum van September 2021


Het Programma

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes


Dag 1

Vertrek vanuit Nederland/Belgie

Je reist op eigen gelegenheid af naar de accommodatie in Italië.

Hier wordt je ontvangen door de tourgidsen van Fancycartours. Voor het diner vindt er een welkomst/informatiebijeenkomst plaats waar wij het programma van de komende dagen met jullie zullen doornemen en waar we kennis kunnen maken met alle deelnemers. 


Dag 2

Passo Sella - Gardenapass - Pordoi Pass

Na een stevig ontbijt verzamelen we bij de receptie van het hotel voor de rit. Vandaag rijden wij richting de Passo Sella (2.246m), De Passo Sella brengt de Valle di Fassa in verbinding met de Val Gardena. Deze pas valt ook onder een van de beroemdste van de Dolomieten met zijn kronkelende weg en haardspeldbochten rijden we naar de top. Geniet van de betoverende omgeving en uitzichten.

Ook de Gardenapass is een absolute must voor de roadtrippers. Onderweg zullen wij op verschillende plekken stoppen om de omgeving te bezichtigen en om foto’s te maken. Laat je betoveren door de schilderachtige achtergrond met bergen en prachtige natuur. 

Voordat wij teruggaan richting hotel zullen wij nog een tussenstop maken voor de lunch. Bij terugkomst heb je de tijd om tot rust te komen in het hotel of je even terug te trekken op de kamer. Later op de avond ben je van harte uitgenodigd voor het avondeten in het hotel-restaurant. Kom savond’s nog een drankje doen aan de bar en ontmoet mededeelnemers voor een gezellige babbel.


Dag 3

Stelvio pass

Na een stevig ontbijt verzamelen we bij de receptie van het hotel voor de rit. Vandaag rijden we via een mooie omgeving richting de beroemde Stelviopas. (bekend als etappe in de Giro d’Italia) De Stelviopas met 48 haarspeldbochten behoort tot één van de hoogstgelegen verharde bergpassen van de Alpen en bereikt een maximale hoogte van 2758 meter. We maken een tussenstop voor de lunch en daarna hervatten wij onze route door de indrukwekkende Dolomieten. Savond's na het diner is er ook gezorgd voor entertainment in de vorm van livemuziek in het hotel restaurant.


Dag 4

Cortina d’ampezzo – Paneveggio lake 

Na het ontbijt verzamelen we wederom bij de receptie van het hotel. Vandaag rijden we via prachtige wegen naar Cortina d'ampezzo. Cortina d'Ampezzo is een bergbestemming in de Italiaanse Alpen die bekend staat om de schoonheid van zijn landschappen. Onze weg vervolgt via vele bochten en mooie natuur richting het Paneveggio-meer. Het meer ligt in het natuurpark Paneveggio - Pale di San Martino en wordt omringd door de Dossaccio en de Cime di Bragarolo, die deel uitmaken van de Lagorai-keten. Kijk je ogen uit tijdens deze rit van al het moois!
 S ’avonds is er weer een gezamenlijk diner in het hotel-restaurant en uiteraard ben je na het diner weer van harte welkom om een drankje te komen doen en samen terug te blikken op wederom een mooie dag.


Dag 5

Vertrek huiswaarts

Aan alles komt een eind.. het is tijd om voldaan huiswaarts te keren. Uiteraard kan je eerst nog gebruik maken van het ontbijtbuffet van het hotel alvorens je op eigen gelegenheid terug naar Nederland rijdt. 


Nog wat praktische dingen

We rijden ongeveer 250km per dag. De tours zijn allemaal dagvullend, dus we gaan sowieso genoeg rijden ;-)
Wij organiseren sinds juli 2020 dagtours en weekendtours in Nederland en binnen Europa. In September 2021 hebben wij de Tirol Editie ook gereden. 
Dat hoeft niet! Je kan eerst een klein bedrag aanbetalen en de rest betaal je later. Mocht Corona alsnog roet in het eten gooien waardoor wij de tour moeten cancelen dan krijg je het volledige bedrag terug!
Ja de prijs is per kamer. Dus een gezelschap van 2 personen slaapt in 1 kamer. Indien je graag een andere samenstelling van kamers wilt kan je contact opnemen met de organisatie via WhatsApp of E-mail.
Mooie auto's, de mooiste routes en de leukste mensen! Dit is een beleving wat je niet mag missen!

Corona garantie = GELD TERUG

Het is een onzekere tijd, daarom geven wij een 100% Corona garantie, dit houd in dat jij je geld terug krijgt als corona roet in het eten gooit.

Waarom zou ik deelnemen?

Het is waanzinnig! Waarom? Diverse spectaculaire auto's van verschillende klasse's doen mee. Samen toeren we door mooiste gebieden en je ontmoet de leukste mensen. Plezier, beleving en een gezellige sfeer staat bij ons voorop!   

Alleen rijden is niet leuk

Natuurlijk kan je alleen rijden met je geweldige wagen. Maar uiteindelijk is het toch velen malen leuker en gezelliger om samen te rijden met andere unieke auto's. Dit geeft een totaal andere beleving, echt waar!


Hoe ziet een dag eruit?

Wij hebben een dag laten vastleggen op video. Check het filmpje en bekijk hoe een tour er bij ons uitziet, en wat je allemaal gaat doen.


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste edities? Laat dan je e-mail adres achter.


Aankomende edities

Wellicht heb je ook interesse in onze andere tours? Schrijf je vandaag nog!!