Culinair genieten editie~Zondag 8 November 2020

Heb je wel eens tapas gegeten? Dan weet je dat je verschillende kleine hapjes voorgeschoteld krijgt. De culinaire editie is hetzelfde, alleen dan ga je met unieke auto's naar verschillende locaties rijden om te genieten van het volgende gerecht.

Wat is inbegrepen?

De kosten zijn €139,95 voor 2 personen , dit is inclusief:
✓ Persoonlijke begeleiding
✓ Ontvangst met hapje/drankje
✓ 4 luxe gerechten op mooie locaties
✓ Verfrissende versnaperingen gedurende de dag
✓ GPX Routes
✓ Routeboek gemaakt door onze route commissie
✓ Route digitaal gpx bestand
✓ Professionele fotografie
✓ Een onvergetelijke dag

NU INSCHRIJVEN


Culinaire Editie Zondag8 November Eten op unieke locaties!

Eten op 4 unieke locaties

We gaan tourend met spectaculaire auto's rijden naar de volgende locatie om te eten! Hoe leuk is dat?

Unieke auto's

Je gaat rijden met unieke auto's van diverse klasses. Samen rijden we na iedere hapje naar de volgende locatie. Bekijk eens onze video impressie hoe een dag bij ons eruit ziet!

Liefhebbers

Ontmoet diverse mensen die allemaal dezelfde interesse's hebben, mooie auto's en lekker eten op diverse plekken. Dit is een unieke roadtrip!

Dit mag je niet missen!

Beeld je eens in om samen met verschillende unieke auto's te rijden. Wat is het resultaat? 100% plezier garantie GEGARANDEERD! !

Hoe ziet het programma er ongeveer uit? Culinaire editie

10:00 - 11.00 Verzamelen

Verzamelen Culinaire gerecht #1

Het verzamelpunt vind plaats in Limburg. Ontbijten hoeft niet, want het eerste culinare gerecht krijg je hier. Vervolgens lopen we het programma door en krijg je programmaboekjes uitgereikt hoe de dag zal verlopen. Exacte tijden, route en verdere informatie volgt per mail na inschrijving en ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang.

11.00 Touren naar Culinaire gerecht #2

Touren naar Culinaire gerecht #2

Nadat we hebben genoten van het eerste hapje , zullen wij ongeveer een uurtje rijden de 2de locatie. Onderweg zullen we met de autostoet door verschillende dorpjes rijden wat absoluut een beleving is.

12:00 - 13.00 Culinaire Gerecht #2

Culinaire Gerecht #2

Nu is het tijd voor culinaire gerecht nummer 2. Op deze locatie krijg je wederom iets lekker voorgeschoteld. Daarnaast heb je nog even de tijd om te genieten van de locatie.

13.00 - 14.30 Touren naar Culinaire gerecht #3

Vervolg route

Wij hervatten onze rit en zullen verder naar locatie 3 rijden. Onderweg zullen wij nog stoppen om eventueel mooie foto's te schieten van de auto's en de dag zelf.

14.30 - 15.30 Culinaire Gerecht #3

Culinaire Gerecht #3

We zijn nu aangekomen op locatie nummer 3. Hier krijgen we wederom een culinaire hapje. Daarnaast kan je nog rondkijken in het ka**eel waar we gaan genieten van het volgende hapje ;-).

15:30 - 16.30 Touren naar Culinaire gerecht #4

Touren naar Culinaire gerecht #4

We hebben genoten van het vorige gerecht, nu is het tijd om naar locatie 4 te rijden voor het laatste hapje. Uiteraard gaan we gezamelijk toeren naar de laatste locatie. Onderweg zullen wederom foto's en filmpjes gemaakt worden van de rit.

16:30 - Culinaire Gerecht #4

Culinaire Gerecht #4

Hier krijg je het laatste gerecht geserveerd. Dit is wederom een mooie locatie om te zien. Dit is ook het eindpunt van de rit. We zijn op 4 locaties geweest om te eten en hebben lekker gereden met unieke wagens. Een dag om niet te vergeten!

Het programma is slechts een indicatie, in praktijk kan de planning afwijken.
Bestel je ticket!

Praktisch

Geef dit aan bij de inschrijving in het opmerkingen veld.
Hier hebben wij rekening mee gehouden. We houden situatie nauwlettend in de gaten. Mocht het Coronavirus roet in het eten gooien dat de tour gecanceld moet worden dan ontvang je het inschrijfgeld terug.
Als je romantisch bent, zeker weten! Als je een vrouw bent hoef je dit niet te lezen :-P
Natuurlijk, althans onze deelnemers zeggen van wel! Kijk eens rond op onze Facebookpagina wat anderen zeggen.
Nu Inschrijven

Wees er snel bij. i.v.m. Corona mogen wij niet teveel deelnemers aannemen.


Als je nog vragen hebt, appen mag ook! Klik op de onderstaande button.

De organisatie Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag!

Wij organiseren auto tours door heel het land. Samen met onze Corvette C6 hebben wij al veel mensen blij gemaakt. De tours organiseren wij met passie en plezier. Wij vinden rijden met diverse auto's leuk! Wij rijden tijdens de dag de gehele route, en delen de onze live locatie met de andere deelnemers. Onze begeleiding tijdens deze dag is persoonlijk en proberen iedereen een leuke dag te bezorgen. Tot nu toe lukt dat goed, check onze Facebook pagina wat anderen over ons zeggen :).

Schrijf je in!